Sted: Tjøme, Norge
2015-2016

Byggherre: Jon Sandvik

Hovedentreprenør: Tenvik Takst - Byggservice AS
v/ Byggmester Trond Edvardsen

På Tjøme i den frodige norske skjærgården, har vi transformert en gammel garasje til et bibliotek. Ved å bruke ubehandlede materialer som tre, stein og betong, og uten å endre grunnflaten har vi skapt et kombinert bibliotek og arbeidsrom for byggherren. Veggene er løftet opp i alle retninger for å optimalisere antall bokhyller. Vinduene er integrert i bokhyllene og danner en ny geometri og et spennende lysinnslipp. (Foto: Jean S Lorentzen)

Internasjonale omtaler: ArchDaily    Designboom   Architizer

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

KONTAKT OSS

E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   T: (+47) 90 11 46 73
NOMA arkitekter AS
NORGE: Storgata 37, 0182 Oslo 
ITALIA : Via Rodi 1, 90138 Palermo